
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes drained
- 2 tsp pickled capers rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms cleaned and sliced (optioneel)
- 80 g red capsicum deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 164 kcal / 687.5 kJ
- Eiwitten
- 9.7 g
- Vetten
- 11 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Natrium
- 481.1 mg