Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (optioneel)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 481.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Mushroom stroganoff
20 min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Rosemary and thyme polenta chips
1h