Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza base
- oil, for greasing
- 200 g lukewarm water
- ½ tsp dried instant yeast
- 120 g dried chickpeas
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp psyllium husk
Coriander pesto
- 1 garlic clove
- 45 g fresh coriander, stalks and leaves cut into pieces (approx. 1½ bunches)
- 50 g raw unsalted cashews
- 40 g sunflower seeds
- 10 g pepitas
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 100 g avocado oil
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 tsp dulse flakes (optional)
Toppings
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g mozzarella cheese, cut into slices
- 2 - 4 fresh tomatoes, cut into slices
- fresh thyme leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1079.5 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 442.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40 min
Satay noodle salad
35min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30 min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Zoodles with broccoli pesto
30 min