Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g freekeh
- 500 g filtered water, plus extra for soaking
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pickled capers
- 50 g pine nuts
- 50 g walnuts
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hearty lentil chilli
50min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Mushroom stroganoff
20min
Black bean enchiladas
1h 20min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Rendang curry
30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Mixed mushroom burgers
50min