Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g freekeh
- 500 g filtered water, plus extra for soaking
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pickled capers
- 50 g pine nuts
- 50 g walnuts
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hearty lentil chilli
50 Min
Vegetarian chilli
35min
Smoky Mexican bean soup
35min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24u. 50min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min