Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g freekeh
- 500 g filtered water, plus extra for soaking
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pickled capers
- 50 g pine nuts
- 50 g walnuts
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Hearty lentil chilli
50 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min