Chickpea ratatouille (gut health)

Chickpea ratatouille (gut health)

4.2 150 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    4 tbsp
  • eggplant (large), cut into pieces (3-4 cm)
    1
  • capsicums cut into strips (1-2 cm)
    2
  • zucchini (medium), cut into slices (1 cm)
    2
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • garlic cloves
    5
  • fresh basil stalks and leaves separated
    3 - 4 sprigs
  • red onion (large), cut into quarters
    1
  • fresh tomatoes cut into pieces
    2
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • balsamic vinegar
    1 ½ tbsp
  • fresh green beans trimmed and cut into halves, if preferred
    300 g
  • pitted Kalamata olives drained
    80 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 305.5 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 1379.5 kJ / 328.4 kcal
Vetten 19.8 g
Vezels 11.7 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...