Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- ½ red onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground coriander
- 200 g coconut milk
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g water
- 150 g red lentils
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lime, cut into eighths, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185.5 kJ / 282.3 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 538.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato and green pea curry
50 min
Lentil bolognese
30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Hearty lentil chilli
50 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Lentil moussaka
3u. 30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Mushroom stroganoff
20min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Vegetable chilli
50 min
Three-bean shepherd's pie
26h