Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- ½ red onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground coriander
- 200 g coconut milk
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g water
- 150 g red lentils
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lime, cut into eighths, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185.5 kJ / 282.3 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 538.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulse and pumpkin curry
30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian chilli
35 min
Lentil moussaka
3h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Hearty lentil chilli
50min
Lentil bolognese
30 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min