Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g couscous
- 40 g olive oil
- boiling water
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, cut into pieces
- 30 g red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces
- 120 g carrot, cut into pieces
- ½ green capsicum, cut into pieces (3-4 cm)
- 50 g dried apricots, cut into pieces (1 cm)
- 50 g raisins
- 50 g raw cashews
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp curry powder
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414.7 kJ / 336.8 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 122.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35min
Pulse and pumpkin curry
30 dk
Zucchini, lentil and coconut stew
30 dk
Israeli couscous salad
1h
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30 dk
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Vegetable chilli
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min