Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g couscous
- 40 g olive oil
- boiling water
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, cut into pieces
- 30 g red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces
- 120 g carrot, cut into pieces
- ½ green capsicum, cut into pieces (3-4 cm)
- 50 g dried apricots, cut into pieces (1 cm)
- 50 g raisins
- 50 g raw cashews
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp curry powder
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414.7 kJ / 336.8 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 122.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable chilli
50 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Colourful quinoa salad
40 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Crunchy carrot salad
10min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Israeli couscous salad
1h
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min