Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 200 g dried red lentils
- water, for soaking
- 120 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 50 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 400 g canned whole tomatoes (including liquid)
- 120 g red wine
- 1 sprig fresh oregano, leaves only
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 eggplant (approx. 550 g), cut into slices (1 cm)
- 500 g full cream milk
- 40 g spelt flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1997.7 kJ / 475.7 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 1099.1 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35 min
Lentil bolognese
30 min
Mushroom bolognaise
45min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Caribbean curry
40min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Black bean enchiladas
1h 20min
Lentil Moussaka
3h 30min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Hearty lentil chilli
50 min
Vegetable lasagne
1sa 35 dk