Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 200 g mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms of choice, cut into quarters
- 1 tbsp tomato paste
- 50 g dry white wine
- 400 g tomatoes, cut into quarters
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 921.7 kJ / 219.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1128.5 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35min
Lentil bolognese
30min
Soba noodle mee goreng
40min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Chilli con tempeh
20min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Lentil moussaka
3h 30min
Mushroom stroganoff
20min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min