Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 200 g mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms of choice, cut into quarters
- 1 tbsp tomato paste
- 50 g dry white wine
- 400 g tomatoes, cut into quarters
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 921.7 kJ / 219.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1128.5 mg
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Sweet and sour tempeh
50min
Lentil bolognese
30 min
Vegetable chilli
50min
Rendang curry
30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Mushroom stroganoff
20 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20 min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Sweet potato lasagne
1h 20 min