Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 200 g mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms of choice, cut into quarters
- 1 tbsp tomato paste
- 50 g dry white wine
- 400 g tomatoes, cut into quarters
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 921.7 kJ / 219.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1128.5 mg
Alternatieve recepten
Lentil moussaka
3h 30 min.
Lentil bolognese
30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Mushroom stroganoff
20 min
Vegetable pilaf
1h
Mediterranean vegetable bake
50 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Tex-mex vegetable stew
1h 15 min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3u.
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min