Apparaten en accessoires
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
fresh basil leaves20
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
fettuccine350 g
-
olive oil ; plus 1 tablespoon extra35 g
-
garlic cloves2
-
fresh button mushrooms cut into quarters500 g
-
salt½ tsp
-
semi sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
pouring (whipping) cream120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
694.6 mg
Eiwitten
22.4 g
Calorieën
2805.8 kJ /
668.1 kcal
Vetten
31.6 g
Vezels
7.9 g
Verzadigd vet
12.4 g
Koolhydraten
68.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on: Mushrooms
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli and three cheese pasta bake
40min.
Mexican one-pot pasta
30min.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min.
Penne and vegetables
35min.
Spinach and artichoke penne
1hod. 5min.
Mushroom bolognaise
45min.
Tomato pasta with vegetables and feta
30min.
Linguine with salmon and herbs
25min.
Butternut and bacon macaroni cheese
1hod. 30min.
Chicken pesto pasta
30min.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min.
Feta, spinach and potato frittata
1hod.