Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

4.4 157 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces
    60 g
  • fresh basil leaves
    20
  • water
    1200 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tsp
  • fettuccine
    350 g
  • olive oil ; plus 1 tablespoon extra
    35 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh button mushrooms cut into quarters
    500 g
  • salt
    ½ tsp
  • semi sun-dried tomatoes cut into pieces
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    120 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 694.6 mg
Eiwitten 22.4 g
Calorieën 2805.8 kJ / 668.1 kcal
Vetten 31.6 g
Vezels 7.9 g
Verzadigd vet 12.4 g
Koolhydraten 68.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...