Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 20 fresh basil leaves
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 350 g fettuccine
- 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
- 2 garlic cloves
- 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
- 120 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 694.6 mg
Alternatieve recepten
Creamy tomato and feta pasta
35 Min
Quick veggie pasta salad
30 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Penne and vegetables
35 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Linguine with salmon and herbs
25min