Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 20 fresh basil leaves
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 350 g fettuccine
- 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
- 2 garlic cloves
- 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
- 120 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 694.6 mg
Alternatieve recepten
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Quick veggie pasta salad
30min
Mediterranean pasta salad
50min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Penne and vegetables
35min
Chilli chutney quesadillas
1h
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Mexican one-pot pasta
30min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Quick fix noodles
15min