Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 5 - 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1100 g water
- 2 tsp salt
- 160 g dried lasagne sheets
- 1 garlic clove
- 50 g brown onion, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 30 g celery stalk, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 300 g eggplant, cut into cubes (approx. 1 cm)
- 500 g canned crushed tomatoes
- 250 g ricotta cheese, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2352 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Feta, spinach and potato frittata
1h
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Mediterranean vegetable bake
50min
Lentil moussaka
3h 30min
Minestrone
40min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 godz. 20 min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min