Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 5 - 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1100 g water
- 2 tsp salt
- 160 g dried lasagne sheets
- 1 garlic clove
- 50 g brown onion, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 30 g celery stalk, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 300 g eggplant, cut into cubes (approx. 1 cm)
- 500 g canned crushed tomatoes
- 250 g ricotta cheese, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2352 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Mediterranean pasta salad
50min
Filo spinach slice
55min
Mediterranean carrot fritters
1h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Mediterranean capsicums
2h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Mediterranean vegetable bake
50min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min