Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g brown onion, cut into halves
- 1300 g ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
-
10 - 12
leaves fresh mint
of 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 75 g long grain white rice
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Sweet potato lasagne
1h 20min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Mushroom stroganoff
20min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Vegan moussaka
1h 50min