Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g brown onion, cut into halves
- 1300 g ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
-
10 - 12
leaves fresh mint
of 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 75 g long grain white rice
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Vegetable pilaf
1 godz.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Mushroom bolognaise
45min