Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gruyère salmon patties
- 80 g wholemeal bread, torn into pieces (approx. 2 slices)
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 350 g floury potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 spring onions/shallots, cut into pieces
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into 8 pieces
- olive oil spray
Salad
- 120 g mixed baby salad leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1671.5 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 738.9 mg
Alternatieve recepten
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
White fish and lemon risotto
30min
Asparagus risotto
40 Min
Mushroom risotto
30min
Cauliflower gratin
1h
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Tuna mornay
45min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Risoni with salmon and spinach
25min
Salmon and fennel risotto
30min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h