Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gruyère salmon patties
- 80 g wholemeal bread, torn into pieces (approx. 2 slices)
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 350 g floury potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 spring onions/shallots, cut into pieces
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into 8 pieces
- olive oil spray
Salad
- 120 g mixed baby salad leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1671.5 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 738.9 mg
Alternatieve recepten
Tuna mornay
45 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Shepherd's pie
55 min
Mushroom risotto
30 min
Mashed potatoes
40 min
Cauliflower gratin
1h
Lasagne bolognese
2h 30 min
Salami, pea and corn fritters
40 min
Thai-style fish cakes
30 min