Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gruyère salmon patties
- 80 g wholemeal bread, torn into pieces (approx. 2 slices)
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 350 g floury potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 spring onions/shallots, cut into pieces
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into 8 pieces
- olive oil spray
Salad
- 120 g mixed baby salad leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1671.5 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 738.9 mg
Alternatieve recepten
Beef stroganoff
35 min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Minestrone
40min
White fish and lemon risotto
30 min
Smoked salmon slice
2h 40min
Cauliflower gratin
1 godz.
Tuna mornay
45min
Mushroom risotto
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min