Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 610.2 mg
Alternatieve recepten
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Prawn stir-fry
25min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Asian-style fish fillets
30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Cod with citrus butter
40min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Pork fillet with mustard
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min