Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 610.2 mg
Alternatieve recepten
Lentil hotpot
12h 45min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Rice salad
1h
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
White fish and lemon risotto
30 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Asian-style fish fillets
30 Min
Chicken cacciatore
50 min
Cod with citrus butter
40 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Veal pizzaiola
40 min
Linguine with salmon and herbs
25 min