Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g firm white fish fillets, skin on (e.g. perch) (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 tbsp fish sauce (20 g)
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 oranges, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g sweet corn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, cut into slices (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g unsalted butter, chilled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7.6 g
Alternatieve recepten
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 dk
Citrus seafood salad
1 Std.
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Eggs with coconut curry sauce
30 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min