Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
TM6 TM5 TM31

Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil

2.9 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

Garlic chilli oil

  • 100 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 3 tsp dried chilli flakes

Yoghurt soup

  • 800 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 garlic clove
  • 200 g brown rice
  • 1000 g boiling water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp gluten free cornflour
  • 1 tbsp dried mint
  • 1 tsp sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1633.3 kJ / 389 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
44.6 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
11.5 g
Vezels
7.8 g
Natrium
645.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten