Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Eggplant with burghul
55 min
Stuffed tomatoes
50min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Mushroom quinotto
30min
Risotto verde
45min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min