Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta alla puttanesca
35min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20u. 15min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Chickpea sundal
6 Std. 45 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Vegetable pilaf
1 Std.
Lentil and mint salad
3h 55min