Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Chicken moghrabieh
25u. 15min
Lentil and mint salad
3óra 55p
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Ala hodi (Potato curry)
40 Min
Vegetable pilaf
1h
Revithia (chickpea soup)
24 Std. 40 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min