Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil

Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil

2.9 12 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

Garlic chilli oil
  • olive oil
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • dried chilli flakes
    3 tsp
Yoghurt soup
  • Greek-style natural yoghurt
    800 g
  • garlic clove
    1
  • brown rice
    200 g
  • boiling water
    1000 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • gluten free cornflour
    1 tbsp
  • dried mint
    1 tbsp
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • fresh spinach leaves torn
    40 - 50 g
  • fresh mint leaves only, torn
    2 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, torn
    2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 526.8 mg
Eiwitten 19.4 g
Calorieën 2012.1 kJ / 480.9 kcal
Vetten 19.4 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 58.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...