Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil hotpot
12h 45min
Amritsari dal
26 Std.
Revithia (chickpea soup)
24hod. 40min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Tomato and red lentil soup
30 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40 min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Eggplant rotolo
1h 40 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min