Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onions
- 200 g red onion, cut into quarters
- 30 g olive oil
- ½ tsp sea salt flakes
- 30 g red wine vinegar
- 30 g raw sugar
Vadouvan spice mix
- 1 tsp fenugreek seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tbsp coriander seeds
- 1 tsp ground turmeric
- 20 fresh curry leaves
- 1 tbsp brown mustard seeds
- 2 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sea salt flakes
- ½ tsp black peppercorns
Bread rolls
- 280 g water
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ tsp sea salt flakes
- 500 g baker's flour
- 30 g olive oil
Assembly
- olive oil, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 577 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Spiced lamb roast
29u. 50min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 Std.
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5 min
Milk tart
3 Std.
Panforte
1h 30min
Star anise and pistachio kulfi
24 Std. 20 Min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20 min
Apple fritters
1h
Durban naan
1h 45 min