Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onions
- 200 g red onion, cut into quarters
- 30 g olive oil
- ½ tsp sea salt flakes
- 30 g red wine vinegar
- 30 g raw sugar
Vadouvan spice mix
- 1 tsp fenugreek seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tbsp coriander seeds
- 1 tsp ground turmeric
- 20 fresh curry leaves
- 1 tbsp brown mustard seeds
- 2 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sea salt flakes
- ½ tsp black peppercorns
Bread rolls
- 280 g water
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ tsp sea salt flakes
- 500 g baker's flour
- 30 g olive oil
Assembly
- olive oil, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 577 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Raspberry chiffon cake
5sa 15 dk
Almond addiction
1h
Spiced red wine pears
45min
Raspberry mini clafoutis
30min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
Lime sour cream bundt cake
50min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Obatzter (cheese spread)
10 dk
Santiago cake
1h 20min
Potato karakari
50min
Cardamom and lime syrup cake
1 godz. 35 min