Apparaten en accessoires
Nankhatai (Cardamom biscuits)
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
35 portions
Ingrediënten
-
raw sugar170 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
ghee (see Tips)180 g
-
eggs (separated)2
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
baking powder1 tsp
-
semolina60 g
-
natural yoghurt50 g
-
plain flour350 g
-
salt1 pinch
-
blanched almonds35
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
28.5 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
498.2 kJ /
118.6 kcal
Vetten
6.3 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
13.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland