Apparaten en accessoires
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
12 portions
Ingrediënten
Cacao glaze
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup50 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt1 pinch
Doughnuts
-
coconut oil plus extra for greasing125 g
-
boiling water60 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
Rapadura sugar150 g
-
wholemeal spelt flour225 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 ½ tsp
-
apple sauce110 g
-
apple cider vinegar40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1370.9 kJ /
326.4 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
28.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Seeded pastry
15min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Ricotta fruit tart
1u. 30min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2u.
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Freckle cake
26u. 40min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1u. 30min
Blueberry brioche buns
1u. 50min
Orange, raspberry and coconut jellies
2u. 30min
Apple cinnamon muffins
40min
Basic berry muffins
40min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min