Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cacao glaze
- 100 g coconut oil
- 50 g pure maple syrup
- 60 g raw cacao powder
- 1 pinch salt
Doughnuts
- 125 g coconut oil, plus extra for greasing
- 60 g boiling water
- 15 g flaxmeal (see Tips)
- 150 g Rapadura sugar
- 225 g wholemeal spelt flour
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 ½ tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 110 g apple sauce
- 40 g apple cider vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370.9 kJ / 326.4 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25 Std. 15 Min
Neapolitan ice cream cake
21 Std. 10 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Tofu chocolate ice cream
6 Std. 10 Min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Avocado and banana popsicles
4sa 5 dk
Chocolate spelt biscuits
5h 10 min
Strawberry amaze-balls
30min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4sa 5 dk
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min