Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate zucchini cupcakes
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 100 g dairy free milk chocolate
- 250 g zucchini, cut into large pieces (3-4 cm)
- 80 g arrowroot flour
- 20 g raw cacao powder
- 50 g coconut flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 90 g dark coconut nectar syrup
- 1 tbsp natural vanilla extract
- 4 eggs
Blueberry icing
- 50 g coconut cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 125 g fresh blueberries (1 punnet)
- 220 g icing sugar
- 20 g coconut oil (liquid)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1136.9 kJ / 270.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 158.4 mg
Alternatieve recepten
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Freckle cake
26h 40min
Chocolate zucchini mini loaves
1 Std. 30 Min
Spiced chocolate doughnuts
45min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 Std.
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Gluten free chocolate brownie
45min