Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing

Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing

3.9 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
12 portions

Ingrediënten

Chocolate zucchini cupcakes
  • coconut oil cooking spray for greasing
  • dairy free milk chocolate
    100 g
  • zucchini cut into large pieces (3-4 cm)
    250 g
  • arrowroot flour
    80 g
  • raw cacao powder
    20 g
  • coconut flour
    50 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • dark coconut nectar syrup
    90 g
  • natural vanilla extract
    1 tbsp
  • eggs
    4
Blueberry icing
  • coconut cream
    50 g
  • gelatine powder
    1 tbsp
  • fresh blueberries (1 punnet)
    125 g
  • icing sugar
    220 g
  • coconut oil (liquid)
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 158.4 mg
Eiwitten 5.2 g
Calorieën 1136.9 kJ / 270.7 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...