Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate zucchini cupcakes
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 100 g dairy free milk chocolate
- 250 g zucchini, cut into large pieces (3-4 cm)
- 80 g arrowroot flour
- 20 g raw cacao powder
- 50 g coconut flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 90 g dark coconut nectar syrup
- 1 tbsp natural vanilla extract
- 4 eggs
Blueberry icing
- 50 g coconut cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 125 g fresh blueberries (1 punnet)
- 220 g icing sugar
- 20 g coconut oil (liquid)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1136.9 kJ / 270.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 158.4 mg
Alternatieve recepten
Gluten free chocolate brownie
45 min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30 min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 Std. 10 Min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Wombat slice
45 min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Chocolate spelt biscuits
5 Std. 10 Min
Healthy banana bread
1h 15min