Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting

Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting

4.5 134 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
12 slices

Ingrediënten

Chocolate bean cake
  • butter cut into pieces, plus extra for greasing
    120 g
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • water or coffee
    1 tbsp
  • eggs
    5
  • vanilla bean paste
    1 tbsp
  • coconut sugar
    180 g
  • cocoa powder
    70 g
  • baking powder
    1 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
Coconut butter cream frosting
  • coconut sugar
    200 g
  • milk
    20 g
  • butter
    80 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • cocoa powder
    1 ½ tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 402.7 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1356.7 kJ / 323 kcal
Vetten 17 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 10.2 g
Koolhydraten 37.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...