
Compatibele versies
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate bean cake
- 120 g butter cut into pieces, plus extra for greasing
- 400 g canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp water or coffee
- 5 eggs
- 1 tbsp vanilla bean paste
- 180 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
Coconut butter cream frosting
- 200 g coconut sugar
- 20 g milk
- 80 g butter
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 ½ tbsp cocoa powder
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 323 kcal / 1356.7 kJ
- Eiwitten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Natrium
- 402.7 mg