Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
TM6 TM5 TM31

Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting

4.6 (115 beoordelingen)

Ingrediënten

Chocolate bean cake

  • 120 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 1 tbsp water or coffee
  • 5 eggs
  • 1 tbsp vanilla bean paste
  • 180 g coconut sugar
  • 70 g cocoa powder
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp salt

Coconut butter cream frosting

  • 200 g coconut sugar
  • 20 g milk
  • 80 g butter
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 ½ tbsp cocoa powder

Voeding
per 1 slice
Calorieën
1356.7 kJ / 323 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
37.2 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
10.2 g
Vezels
3.3 g
Natrium
402.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten