Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Ricotta gnocchi
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 150 g "00" pasta flour or plain flour
- 1 egg
- salt, to taste
- ground nutmeg, to taste
Gnocchi sauce
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ lemon, zest only, no white pith
- 30 g sunflower seeds
- 30 g pepitas
- 30 g pickled capers
- 150 - 200 g pancetta, cut into pieces (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g lemon juice, (approx. 1 lemon)
- 3 leaves fresh silverbeet, (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- water, for boiling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3938.3 kJ / 937.5 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 22.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 2387.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Cypriot grain salad
45min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Basil pesto
10 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Gozleme
1h 40min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Gnocchi
1h 40min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min