Ricotta gnocchi

Ricotta gnocchi

4.4 90 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
4 portions

Ingrediënten

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Ricotta gnocchi
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • "00" pasta flour or plain flour
    150 g
  • egg
    1
  • salt to taste
  • ground nutmeg to taste
Gnocchi sauce
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • lemon zest only, no white pith
    ¼
  • sunflower seeds
    30 g
  • pepitas
    30 g
  • pickled capers
    30 g
  • pancetta cut into pieces (1 cm)
    150 - 200 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    250 g
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    30 g
  • fresh silverbeet (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)
    3 leaves
  • ground black pepper
    2 pinches
  • water for boiling

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2387.1 mg
Eiwitten 55 g
Calorieën 3938.3 kJ / 937.5 kcal
Vetten 49 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 22.6 g
Koolhydraten 68.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...