Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Ricotta gnocchi
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 150 g "00" pasta flour or plain flour
- 1 egg
- salt, to taste
- ground nutmeg, to taste
Gnocchi sauce
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ lemon, zest only, no white pith
- 30 g sunflower seeds
- 30 g pepitas
- 30 g pickled capers
- 150 - 200 g pancetta, cut into pieces (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g lemon juice, (approx. 1 lemon)
- 3 leaves fresh silverbeet, (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- water, for boiling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3938.3 kJ / 937.5 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 22.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 2387.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Gnocchi
1h 40min
Gozleme
1h 40min
Homemade ricotta
1h 15min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Polenta
25 min
Fresh pasta dough
1h
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Fresh tomato tart
40 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min