Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 28.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 306.8 mg
Alternatieve recepten
Gin and tonic drizzle cake
1h
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35 min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Vegetarian quiche
1h 55min
Tiffin slice
4 Std. 30 Min
Fresh tomato tart
40min
Salmon en croute
50min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Obatzter (cheese spread)
10min
Pear and chocolate frangipane
2h
Filo spinach slice
55 Min