Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
- 120 g plain flour
- 2 tbsp polenta (fine)
- 2 eggs
- 350 g milk
- 20 g olive oil
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g salted butter, cut into pieces, plus extra for frying
- 300 g fresh baby spinach leaves
- 350 g ricotta
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g thickened cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2534.4 kJ / 603.4 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 22.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 912.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Fresh tomato tart
40min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Buttermilk corn cakes
25 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Mushroom croustade
1h 35 min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.