Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
- 120 g plain flour
- 2 tbsp polenta (fine)
- 2 eggs
- 350 g milk
- 20 g olive oil
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g salted butter, cut into pieces, plus extra for frying
- 300 g fresh baby spinach leaves
- 350 g ricotta
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g thickened cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2534.4 kJ / 603.4 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 22.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 912.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Filo spinach slice
55min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Fresh tomato tart
40min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Spinach and feta galette
1h 50min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min