Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach dumplings
- 200 g frozen spinach leaves, thawed and well drained
- 70 g onion, cut into halves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g unsalted butter
- 130 g milk
- 250 g day old bread, cut into cubes (1 cm)
- 150 g mozzarella, cut into cubes (1 cm)
- 40 g plain flour
- 3 eggs
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch nutmeg
Tomato ragout
- 100 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 400 g canned tomatoes
- 10 g tomato paste
- 1 tsp sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 100 g water
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh basil, leaves only, torn into pieces, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2492.2 kJ / 595.7 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1239.3 mg
Alternatieve recepten
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Mediterranean pasta salad
50min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Fresh tomato tart
40min
Spinach and artichoke penne
1h 5 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 godz. 20 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min