Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g eggplant, cut into pieces (3 cm)
- sea salt, to sprinkle
Polenta
- 80 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 80 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 900 g water
- 200 g polenta
- 90 g unsalted butter, cut into pieces
Vegetable ragù
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 - 3 garlic cloves
- 180 g red onion, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini, medium and cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, cut into quarters and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2152.2 kJ / 514.4 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1026.4 mg
Alternatieve recepten
Ribollita
50min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Mushroom and kale risotto
55min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Lentil moussaka
3h 30 min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min