Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g eggplant, cut into pieces (3 cm)
- sea salt, to sprinkle
Polenta
- 80 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 80 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 900 g water
- 200 g polenta
- 90 g unsalted butter, cut into pieces
Vegetable ragù
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 - 3 garlic cloves
- 180 g red onion, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini, medium and cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, cut into quarters and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2152.2 kJ / 514.4 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1026.4 mg
Alternatieve recepten
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Warm satay bowl
1h 10min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Geen beoordelingen
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Filo spinach slice
55min