Layered veggie-loaded pesto pasta

Layered veggie-loaded pesto pasta

3.9 29 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • pepitas
    50 g
  • pine nuts plus extra to serve
    50 g
  • lemon zested and juiced, plus extra juice to serve
    1
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) or 1½ tbsp nutritional yeast flakes, plus extra to serve
    50 g
  • garlic cloves
    3
  • can cannellini beans rinsed and drained
    400 g
  • fresh basil leaves only
    40 g
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • sea salt
    1 ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • lemon juice only
    1
  • extra virgin olive oil
    80 g
  • water
    80 g
  • boiling water
    1700 g
  • broccoli cut into small florets
    1
  • asparagus trimmed and cut into thirds
    2 bunches
  • frozen peas
    120 g
  • dried spelt pasta spirals
    250 g
  • rocket leaves to serve
    60 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 597.3 mg
Eiwitten 17.8 g
Calorieën 1722.7 kJ / 411.7 kcal
Vetten 18.9 g
Vezels 9.4 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...