Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 red onion, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
- 10 g coconut oil
- 190 g tri-colour quinoa, rinsed
- 120 g coconut cream
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 25 g tamari (see Tips)
- 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
- 300 g green beans, cut into thirds
- lime juice, freshly squeezed, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3415.7 kJ / 816.4 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 100.6 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 19.2 g
- Vezels
- 17.6 g
- Natrium
- 806.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min