Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 red onion, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
- 10 g coconut oil
- 190 g tri-colour quinoa, rinsed
- 120 g coconut cream
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 25 g tamari (see Tips)
- 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
- 300 g green beans, cut into thirds
- lime juice, freshly squeezed, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3415.7 kJ / 816.4 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 100.6 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 19.2 g
- Vezels
- 17.6 g
- Natrium
- 806.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chicken laksa
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Creamy vegetable rice
25 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Raw snickers slice
55 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min