Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red lentils or lentils of choice (see Tips)
- 20 g dried mushrooms of choice (optional)
- 1380 g water
- 300 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves, unpeeled and roughly chopped
- 50 g red wine
- 100 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only (see Tips)
- 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 80 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- cooked pasta of choice (see Tips)
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046.8 kJ / 250.2 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 148.9 mg
Alternatieve recepten
15-minute noodles
15min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Creamy vegetable rice
25min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Summer dahl
35min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Lentil bolognese
30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min