Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese, to serve
- fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084.3 kJ / 496.3 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 489.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30 Min
Summer dahl
35 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Silverbeet dahl
8h 40min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Risotto verde (TM6)
30 Min