Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese, to serve
- fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084.3 kJ / 496.3 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 489.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto verde (TM6)
30 min
Lentil moussaka
3h 30min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8u. 15min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Summer dahl
35min