Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese, to serve
- fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084.3 kJ / 496.3 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 489.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Pulse and pumpkin curry
30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Risotto verde (TM6)
30min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Lentil bolognese
30min
Summer dahl
35min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Steamed Chinese greens
30min