Slow-cooked eggplant pasta sauce

Slow-cooked eggplant pasta sauce

3.3 86 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 40min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    2 tsp
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    80 g
  • red wine
    50 g
  • salt plus extra to season
    ½ tsp
  • eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)
    500 g
  • pitted Kalamata olives
    2 tbsp
  • water
    1200 g
  • dried pasta of choice
    320 g
  • shaved Parmesan cheese to serve
  • fresh basil leaves for garnishing
  • toasted pine nuts
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 386.5 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 2056.1 kJ / 491.4 kcal
Vetten 13.1 g
Vezels 9.3 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 79.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...