Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cinnamon
- 2 tsp paprika
- 1 capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 150 g eggplant, cut into cubes (2 cm)
- 250 - 300 g sweet potato, cut into cubes (3 cm)
- 800 g canned chopped tomatoes
- ¾ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 100 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- lime, cut into quarters, to serve
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1165.4 kJ / 277.5 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 13.7 g
- Natrium
- 1474.7 mg
Alternatieve recepten
Spiced lentil vegetable soup
1h 30 min
Mediterranean vegetable bake
50 min.
Sweet and sour tempeh
50 min.
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Potato and green pea curry
50 min.
Vegetable pilaf
1hod.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1hod.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Rendang curry
30min
Chunky mixed vegetable soup
50 min.
Vegetable lasagne
1h 35min