Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g red onion, cut into halves
of 200 g brown onion, cut into halves - 20 g garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if preferred, adjust to taste
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes, cut into pieces
of 750 g canned whole tomatoes - 200 g mixed capsicum (e.g. red and green), cut into thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 150 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 500 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 800 g before draining)
-
6
vegetarian soy and mushroom sausages (450-600 g)
of 6 vegetarian sausages of your choice -
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves only
of 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Potato and green pea curry
50min
Hearty lentil chilli
50min
Tomato and lentil dahl
35min
Vegetable chilli
50min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Vegetarian chilli
35min
Three-bean shepherd's pie
26h
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Vegetable pilaf
1h
Pulse and pumpkin curry
30 min
Caribbean curry
40 min