Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g pancetta, cut into cubes (1 cm)
- 2 celery stalks, cut into cubes (1 cm)
- 1 carrot, cut into cubes (1 cm)
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- Parmesan cheese, shaved for garnishing (optional)
- 6 slices crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1487.6 kJ / 354.2 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1261.6 mg
Alternatieve recepten
Minestrone
40 Min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Tuscan bean soup
30 Min
Tuscan Bean Soup
50 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Tomato and red lentil soup
30 Min
Vegetable chilli
50 min
Curried carrot and ginger soup
40 Min