Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g pancetta, cut into cubes (1 cm)
- 2 celery stalks, cut into cubes (1 cm)
- 1 carrot, cut into cubes (1 cm)
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- Parmesan cheese, shaved for garnishing (optional)
- 6 slices crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1487.6 kJ / 354.2 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1261.6 mg
Alternatieve recepten
Hearty seven vegetable soup
30 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Tuscan bean soup
30 min
Lentil moussaka
3h 30 min
Ratatouille
40 Min
Minestrone
40 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min