Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to garnish
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 40 g)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 50 g pancetta, diced
- 1 celery stalk (approx. 30 g), diced
- 1 carrot (approx. 70 g), diced
- 30 g zucchini, diced
- 200 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned mixed beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 160 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 slices crusty bread, to serve
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 4435.8 kJ / 1056.1 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 98.2 g
- Vetten
- 41.7 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 30.8 g
- Natrium
- 3639.5 mg
Alternatieve recepten
Tomato and red lentil soup
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Cucumber soup
25min
Tuscan bean soup
40min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Smoky Mexican bean soup
35min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10 min