Apparaten en accessoires
Tuscan bean soup
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to garnish20 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown onion (approx. 40 g)½
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
pancetta diced50 g
-
celery stalk (approx. 30 g), diced1
-
carrot (approx. 70 g), diced1
-
zucchini diced30 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water160 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
crusty bread to serve2 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 portions
Natrium
3639.5 mg
Eiwitten
54 g
Calorieën
4435.8 kJ /
1056.1 kcal
Vetten
41.7 g
Vezels
30.8 g
Verzadigd vet
12.4 g
Koolhydraten
98.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tuscan bean soup
40 Min
Minestrone
40 Min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Smoky Mexican bean soup
35 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min