Versatile smooth soup

4.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    25 - 30 g
  • mixed vegetables, to sauté (e.g. garlic, onion, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)
    170 - 200 g
  • Indian curry paste or curry paste of choice (optional)
    1 - 2 tbsp
    1 tbsp curry powder, of choice (optional)
  • mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celeriac, parsnip, green peas), cut into pieces
    700 - 800 g
  • water
    750 - 850 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper to season
  • pouring (whipping) cream to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 672.7 mg
Eiwitten 4.3 g
Calorieën 508.9 kJ / 121.6 kcal
Vetten 5.2 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 15.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...