Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soup
- 150 g dried green lentils
- 600 g water, plus extra for soaking
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- ½ tsp ground smoked paprika
- 30 g olive oil
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 100 g pumpkin, cut into cubes (2-3 cm)
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 chorizo sausage (approx. 250 g), cut into slices (1 cm)
Pancetta croutons
- 4 slices bread, each slice cut into 3 strips
- 12 slices pancetta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1382.4 kJ / 329.1 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 2117.1 mg
Alternatieve recepten
Zucchini soup
25min
Tuscan bean soup
40min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Pascualina
1h 45min
Lentil hotpot
12h 45min
Tuscan bean soup
30 Min
Eggplant with burghul
55min
Eggplant rotolo
1h 40min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min