Apparaten en accessoires
Goulash soup
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 35min
4 portions
Ingrediënten
-
brown onions cut into quarters200 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
sweet paprika1 tbsp
-
hot paprika½ - 1 tsp
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
stewing beef cut into 1 cm pieces (see Tips)300 g
-
tomato paste20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
carrot cut into pieces (5 mm)100 g
-
celery cut into pieces (5 mm)130 g
-
red capsicum cut into pieces (1 cm)180 g
-
potato cut into cubes (1 cm)160 g
-
water500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries2 - 3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
fresh crusty bread to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
933.5 mg
Eiwitten
21.2 g
Calorieën
877.4 kJ /
208.9 kcal
Vetten
5 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
15.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cooking
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sauerkraut soup
50min
Cold Red Curry Soup
Geen beoordelingen
Lamb and barley soup
50min
Hornazo
Geen beoordelingen
Chicken with tomato sauce
1u.
Black nougat
3u.
Russian salad
1u. 15min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3u. 10min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1u. 20min
Beef Goulash Soup
1u. 15min
Ukrainian borscht
35min
Borscht with Polish dumplings
1u. 30min