Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tbsp sweet paprika
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tsp dried marjoram
- 300 g stewing beef, cut into 1 cm pieces (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g carrot, cut into pieces (5 mm)
- 130 g celery, cut into pieces (5 mm)
- 180 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 160 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 500 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 allspice berries
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- fresh crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 877.4 kJ / 208.9 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 933.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and mushroom hot pot
2h
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Tuscan bean soup
30 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Potato goulash
1h
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Beef "Burgundy"
40 min