Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2748.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Pork fillet with mustard
35 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Hunters' stew
1h
Chicken and mushroom lasagne
1sa 55 dk