Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2748.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35p
Beef stroganoff
35p
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Veal involtini
35p
Mushroom and bacon pasta
30min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Tortellini soup
20min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Beef "Burgundy"
40 Min