Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
TM5 TM6

Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée

4.2 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g brown onions, cut into halves
  • 100 g bacon cubes
  • 500 - 600 g pork tenderloins
  • 2 tsp salt
  • ¼ tsp ground pepper
  • 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
  • 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
  • 500 g preserved sauerkraut
  • 1 dried bay leaf (optioneel)
  • 3 juniper berries (optioneel)
  • 500 g water
  • 750 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
  • 3 tbsp oil, for frying
  • 250 g onions, cut into halves
  • 140 g full cream milk
  • 40 g unsalted butter
  • 2 - 3 pinches ground nutmeg

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2467 kJ / 590 kcal
Eiwitten
47 g
Koolhydraten
37 g
Vetten
25 g
Vezels
6.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten