Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Pork fillet with mustard
35 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30 min
All-in-one 'roast' beef
1h 30 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef "Burgundy"
40 min