Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Pork fillet with mustard
35 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min.
Veal involtini
35 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min.
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min