Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
TM5 TM6

Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables

4.4 (22 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g eschalots
  • 150 g red wine
  • 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
  • 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 130 g water
  • ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
  • 8 juniper berries (optioneel)
  • 25 g cherry jam
    of 25 g red berry jam
  • 20 g unsalted butter
  • 1 tsp cornflour

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1047 kJ / 250 kcal
Eiwitten
29 g
Koolhydraten
11 g
Vetten
7 g
Vezels
2.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten