Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 100 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1.5 cm)
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 900 g water
- 1000 g veal, cut into cubes (2-3 cm)
- 500 g button mushrooms, cut into quarters (or sixths if large)
- 50 g unsalted butter
- 50 g plain flour
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 egg yolks
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1616.6 kJ / 386.4 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 497.9 mg
Alternatieve recepten
Curried sausages
40 Min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Veal pizzaiola
40 Min
Irish lamb stew
6h 20 min
Beef Stroganoff
1h
Sunday lamb roast
1 godz. 55 min
Lamb and quinoa stew
1h
Irish stew
1h 30min
Hunters' stew
1h
Rabbit stew
1h
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min