Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 100 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1.5 cm)
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 900 g water
- 1000 g veal, cut into cubes (2-3 cm)
- 500 g button mushrooms, cut into quarters (or sixths if large)
- 50 g unsalted butter
- 50 g plain flour
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 egg yolks
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1616.6 kJ / 386.4 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 497.9 mg
Alternatieve recepten
Pulled pork burgers
4h 20 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Cooking potatoes
45min
Beef Stroganoff
1h
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Broad bean bruschetta
30min
Seafood con arroz
45min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Tortellini soup
20 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min