Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)

Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)

2.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • squid rings
    300 g
  • lemon zest (no white pith) and juice
    ½
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra to fry
    15 g
  • smoked paprika
    2 tsp
  • leek trimmed, white part only, cut into slices
    350 g
  • capsicum deseeded and cut into slices
    350 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    150 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    2 tsp
  • saffron threads
    1 pinch
  • water plus 2 tablespoons to fry
    500 g
  • pipis
    500 g
  • fresh basil leaves only, to garnish
    2 sprigs
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 422.5 mg
Eiwitten 25.5 g
Calorieën 1312.5 kJ / 315 kcal
Vetten 8 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 30.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...