Roast potatoes with gremolata (peeler)

Roast potatoes with gremolata (peeler)

4.7 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 portions

Ingrediënten

Potatoes
  • floury potatoes red and blue varieties
    1200 g
  • olive oil plus 3 tbsp to roast
    2 tsp
  • water plus extra to parboil
    1200 g
  • sea salt plus extra to season
    1 ½ tsp
  • fresh rosemary
    3 sprigs
Parmesan gremolata
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    90 g
  • garlic cloves
    1 ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • lemons peel only, no white pith
    1 ½

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 695.1 mg
Eiwitten 9.6 g
Calorieën 1221.3 kJ / 291.9 kcal
Vetten 12.3 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 37.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...