Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 1200 g floury potatoes, red and blue varieties
- 2 tsp olive oil, plus 3 tbsp to roast
- 1200 g water, plus extra to parboil
- 1 ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 3 sprigs fresh rosemary
Parmesan gremolata
- 90 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 ½ garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ lemons, peel only, no white pith
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1221.3 kJ / 291.9 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 695.1 mg
Alternatieve recepten
No fail mash potato
20min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Sushi Rice
1h 5min
Cookidoo 10th Anniversary Cake
4u.
Egg Salad Sandwiches
35 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Pumpkin tahini smash
40min
Cottage pie
1h 30 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min