Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
TM6 TM5 TM31

Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad

4.2 ( 20 beoordelingen )

Ingrediënten

Pickled apple

  • 1 green apple cored and cut into thin slices
  • 200 g water
  • 80 g white wine vinegar
  • 80 g caster sugar
  • 3 juniper berries
  • ½ tsp whole black peppercorns

Pork belly

  • 1200 g pork belly meat, boned and rind scored
  • 10 fresh sage leaves
  • 5 sprigs fresh thyme
  • 1 - 2 tsp sea salt flakes to rub, plus extra to season
  • 1500 g water
  • 2 tsp fennel seeds
  • 1 tsp juniper berries
  • ½ tsp whole black peppercorns
  • 8 new baby potatoes cut into halves
  • 8 pickling onions cut into halves
  • 80 g walnut halves
  • 3 tsp caster sugar
  • 1 egg white lightly beaten
  • 2 pinches ground black pepper to season
  • 300 g red cabbage finely shredded
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 20 g white wine vinegar
  • ½ tsp Dijon mustard
  • walnuts to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1101.4 kcal / 4625.8 kJ
Eiwitten
67.6 g
Vetten
71.1 g
Koolhydraten
46.3 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
20.5 g
Natrium
1692.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten