Compatibele versies
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled apple
- 1 green apple, cored and cut into thin slices
- 200 g water
- 80 g white wine vinegar
- 80 g caster sugar
- 3 juniper berries
- ½ tsp whole black peppercorns
Pork belly
- 1200 g pork belly meat, boned and rind scored
- 10 fresh sage leaves
- 5 sprigs fresh thyme
- 1 - 2 tsp sea salt flakes, to rub, plus extra to season
- 1500 g water
- 2 tsp fennel seeds
- 1 tsp juniper berries
- ½ tsp whole black peppercorns
- 8 new baby potatoes, cut into halves
- 8 pickling onions, cut into halves
- 80 g walnut halves
- 3 tsp caster sugar
- 1 egg white, lightly beaten
- 2 pinches ground black pepper, to season
- 300 g red cabbage, finely shredded
- 30 g extra virgin olive oil
- 20 g white wine vinegar
- ½ tsp Dijon mustard
- walnuts, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4625.8 kJ / 1101.4 kcal
- Eiwitten
- 67.6 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 71.1 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1692.7 mg
Alternatieve recepten
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26sa 15 dk
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4sa 25 dk
Korean fried chicken
4h
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Mushroom sauce
20 Min
Asian nachos
40 min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min