Compatibele versies
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 155.3 mg
Alternatieve recepten
White chocolate and pistachio madeleines
4 godz. 35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Mint béarnaise
25min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Pickled vegetables
745h
Ras el hanout
10min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Lebanese-style hommus
13h 15min