Slow-cooked lamb Madras

Slow-cooked lamb Madras

4.5 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • brown onion cut into quarters
    1
  • fresh long red chilli trimmed
    1
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger peeled
    3 cm
  • ghee (see Tips)
    1 tbsp
  • fresh curry leaves
    10
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • Kashmiri chilli powder
    1 ½ tsp
  • Madras curry powder (see Tips)
    20 g
  • tomato paste
    50 g
  • canned coconut cream
    400 g
  • boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm - see Tips)
    800 g
  • tamarind paste
    20 g
  • sea salt
    1 tsp
  • flaked almonds toasted, to serve
    2 tbsp
  • fresh coriander leaves only, to garnish
    4 sprigs
  • cooked rice to serve
  • pappadums to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 655.2 mg
Eiwitten 38.6 g
Calorieën 3594.3 kJ / 859.1 kcal
Vetten 69.5 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 39.6 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...