Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 35min
6 portions

Ingrediënten

  • whole chicken (approx. 1400 g)
    1
  • garlic cloves
    5
  • fresh long red chillies deseeded and cut into halves
    2
  • red onions cut in wedges or in slices (1 cm)
    200 g
  • extra virgin olive oil plus 1 teaspoon and 1 tablespoon extra
    30 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper plus extra to season
    ¼ tsp
  • sweet paprika plus an extra 1 tsp
    1 tbsp
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tbsp
  • tomatoes cut into quarters
    600 g
  • sundried tomato pesto
    190 g
  • water
    400 g
  • Chicken stock paste
    1 tbsp
  • fresh green beans trimmed (see Tips)
    300 - 400 g
  • dried risoni pasta
    250 g
  • extra virgin olive oil to fry
  • fresh coriander leaves only, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 270.3 mg
Eiwitten 53.3 g
Calorieën 3783.7 kJ / 904.3 kcal
Vetten 54.7 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 12.8 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...