"Fake-away" Mongolian Beef Noodles

4.1 185 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • beef rump steak cut into thin slices, (½ cm)
    600 g
  • bicarbonate of soda
    2 tsp
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    65 g
  • fresh Chinese egg noodles
    500 g
  • vegetable oil
    50 g
  • garlic cloves
    3
  • piece fresh ginger cut into pieces
    4 ½ cm
  • brown onion cut into thin wedges
    1
  • carrots sliced thinly
    2
  • broccoli broken into small florets
    200 g
  • red capsicum deseeded, cut into pieces (2 cm)
    1
  • water
    75 g
  • dark soy sauce
    60 g
  • Chicken stock paste
    2 tsp
  • oyster sauce
    60 g
  • brown sugar
    40 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cornflour
    2 tsp
  • spring onion/green onion trimmed, finely sliced, to serve
    2
  • fresh red chilli sliced to serve
  • soy sauce to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1352.6 mg
Eiwitten 35.6 g
Calorieën 2883.8 kJ / 689.2 kcal
Vetten 24.7 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 78.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...