Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g green split peas
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 20 g olive oil
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, trimmed and cut into pieces
- 500 g ham hocks, cut into pieces (5 cm) (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1100 g water
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 438 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 642.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken and sweet corn soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Apricot chicken risotto
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Guinness beef pies
2h 15min
Seafood and corn chowder
40min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Mystery soup
45 Min