Beetroot, Parmesan and cashew dip

Beetroot, Parmesan and cashew dip

4.7 251 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
490 g

Ingrediënten

  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    80 g
  • garlic clove
    1
  • roasted salted cashew nuts
    150 g
  • canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
    450 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 50 g

Natrium 294.5 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 641.9 kJ / 153 kcal
Vetten 10 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...