Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g roasted salted cashew nuts
- 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 641.9 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 294.5 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin risotto with bacon
40min
Rosemary salt
24h 5min
Zucchini slice
45min
Herb and garlic dip
10 Min
Coleslaw
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Vegetable stock paste
30min
Basil pesto
10 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Sundried tomato hommus with crackers
1 Std. 15 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min