Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g roasted salted cashew nuts
- 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 641.9 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 294.5 mg
Alternatieve recepten
Zucchini slice
45min
Herb and garlic dip
10min
Coleslaw
10min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30min
Basil pesto
10min
Beetroot salad
10min
Quick beetroot relish
40min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Chunky basil pesto dip
10min
Broccoli salad
10min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min