Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g roasted salted cashew nuts
- 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 641.9 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 294.5 mg
Alternatieve recepten
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Creamy sun-dried tomato dip
5min
Chunky basil pesto dip
10min
Zucchini slice
45min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Herb and garlic dip
10min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30min
Basil pesto
10min
Beetroot salad
10min
Hommus dip
5min
Sundried tomato hommus with crackers
1 Std. 15 Min