Beetroot, Parmesan and cashew dip
TM6 TM5 TM31

Beetroot, Parmesan and cashew dip

4.7 (106 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 150 g roasted salted cashew nuts
  • 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
  • 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing

Voeding
per 50 g
Calorieën
641.9 kJ / 153 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
8 g
Vetten
10 g
Verzadigd vet
2.8 g
Vezels
2.5 g
Natrium
294.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 74 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen