Apparaten en accessoires
Beetroot, Parmesan and cashew dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
490 g
Ingrediënten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
garlic clove1
-
roasted salted cashew nuts150 g
-
canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained450 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 g
Natrium
294.5 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
641.9 kJ /
153 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min.
Herb and garlic dip
10min.
Chunky basil pesto dip
10min.
Apple, leek and sage sauce
15min.
Hommus
15min.
Coleslaw
10min.
Beetroot salad
10min.
Vegetable stock paste
30min.
Basil pesto
10min.
Rosemary and sea salt crackers
35min.
Almond addiction
1hod.
Apple and ginger paste
6hod. 15min.