Apparaten en accessoires
Quick beetroot relish
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
16 portions
Ingrediënten
-
red onion (approx. 150 g), cut into thin slices1
-
olive oil20 g
-
dark brown sugar20 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
raw beetroots peeled and cut into quarters (see Tips)300 g
-
green apple peeled cored and cut into quarters (see Tips)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
currant20 g
-
apple cider vinegar (see Tips)40 g
-
ground allspice½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
46.8 mg
Eiwitten
0.6 g
Calorieën
151.5 kJ /
36.1 kcal
Vetten
1.3 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tomato ketchup
1u. 25min
Five seed bread
1u. 50min
Coleslaw
10min
Beetroot salad
10min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Vegetable stock paste
30min
Tomato relish
2u. 10min
Beetroot salad
10min
Caramelised red onion chutney
24u.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Sweet chilli sauce
1u. 5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min