Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into thin slices
- 20 g olive oil
- 20 g dark brown sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g raw beetroots, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 1 green apple, peeled cored and cut into quarters (see Tips)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g currants
- 40 g apple cider vinegar (see Tips)
- ½ tsp ground allspice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 151.5 kJ / 36.1 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 46.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon or lime butter
15min
Tomato ketchup
1h 10min
Coleslaw
10 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Vegetable stock paste
30min
Caramelised red onion chutney
24h
Rich tomato relish
2h 15 min
Quince paste
4h 10min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Citrus marmalade
2h 20min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Spicy peach and mango chutney
45min