Apparaten en accessoires
Quick beetroot relish
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
16 portions
Ingrediënten
-
red onion (approx. 150 g), cut into thin slices1
-
olive oil20 g
-
dark brown sugar20 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
raw beetroots peeled and cut into quarters (see Tips)300 g
-
green apple peeled cored and cut into quarters (see Tips)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
currant20 g
-
apple cider vinegar (see Tips)40 g
-
ground allspice½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
46.8 mg
Eiwitten
0.6 g
Calorieën
151.5 kJ /
36.1 kcal
Vetten
1.3 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Red onion relish
50min
ANZAC biscuits
40min
Tomato ketchup
1u. 25min
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30min
Quince paste
4u. 10min
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min
Spiced nut clusters
35min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min