Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into thin slices
- 20 g olive oil
- 20 g dark brown sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g raw beetroots, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 1 green apple, peeled cored and cut into quarters (see Tips)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g currants
- 40 g apple cider vinegar (see Tips)
- ½ tsp ground allspice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 151.5 kJ / 36.1 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 46.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chunky basil pesto dip
10 dk
Stewed apples with walnut crumble topping
25 dk
Red onion relish
50min
Lemon or lime butter
15 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Tomato ketchup
1h 10min
Coleslaw
10 dk
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 dk
Tomato relish
2hod. 10min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Plum sauce
55min
Spicy peach and mango chutney
45 Min